Close
Homepage Hero Image

Zip-liner

Er du en som elsker zip-liner?
Det er vi! Derfor har vi sørget for at alle klatreparkene til Høyt & Lavt har alt fra 1 spektakulær zip-line til titalls av dem i en og samme klatrepark. Vi kan friste med vind i håret, spektakulær utsikt i fri natur mens du får fart og spenning. Nå er det bare å finne frem sin indre Tarzan mens du kjører zip-liner både høyt og lavt. De fleste zip-linene er plassert i klatreløyper, men noen av klatreparkene har også enkeltstående zip-liner.

Krs Klatrepark Zip Line 02

Hvor høyt over bakken er zip-linene?

Vi har zip-liner både høyt & lavt ute i løypene våre. Du har muligheten til å bestemme selv hvor høyt oppe i trær eller stolper du vil ta zip-liner. Start gjerne i de lavere klatreløypene om du skulle kjenne litt på høydeskrekken, så kan du utfordre deg utover dagen med å ta litt vanskeligere løyper etterhvert. Spør en en instruktør om du vil ha lokale tips i din klatrepark.

Logo Nett og Sprett Created with Sketch.

Årets nyhet er et tilbud til de yngste i familien. Fordelen med Nett & Sprett er at her kreves det ingen seler eller hjelmer, det er bare å komme seg inn i nettparken og leke seg rundt.

Mer for de minste

logo-parksystem-neg Created with Sketch.

Vi leverer komplette klatreparker, zip liner, klatreapparater for lek, HMS systemer og relaterte tjenester. Kvalitet, punktlighet og kreativitet kjennetegner våre leveranser.

Våre parksystemer

logo-hut Created with Sketch.

Spenstige og morsomme klatregleder innendørs! Ikke nok med det - vi holder klatresenteret og aktivitetene åpent HELE ÅRET!

Klatre under tak