Close

Praktisk info

Her finner du praktisk informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss.

hl-icon-important-bw-pos

Høydekrav

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:

Orange: Over 80 cm.
Grønn: Over 110 cm.
Rød/blå: Over 140 cm.

Barn under 6 år må ha med en voksen i grønne løyper. Barn under 12 år må ha med en voksen i blå og røde løyper, vi anbefaler min. 1 voksen per 4 barn. For barn under 12 år må det finnes en ansvarlig voksen tilstede i parken også når de klatrer alene i oransje og grønne løyper.

hl-icon-waiver-bw-pos

Egenerklæring

Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer - da sparer du tid. Vi har backup for de som må gjøre det ved ankomst. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen - dersom man har levert over nett. Ved gruppebesøk kan en ansvarlig fylle ut for hele gruppen.

Gå til egenerklæring

hl-icon-ticket-bw-pos

Kjøp billetter

Kjøp billetter på nettsiden vår før ankomst. Ta med kvittering og vis denne ved ankomst.

Salg av billetter til klatreparken online stenger 1 time för åpning. Ved ledig kapasitet er det mulig å kjøpe drop in billetter i parken.

Kjøp billetter her

hl-icon-inspection-bw-pos

Sikkerhet

All aktivitet hos Høyt & Lavt er kvalitetssikret gjennom våre rutiner og internkontroll. Klatreapparatene kontrolleres årlig og er godkjent av Statens Jernbanetilsyn. Sikkerhet er første prioritet i vår virksomhet og vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring. Vi setter stor pris på tilbakemelding om det skulle være noe å utsette på deres opplevelse hos oss!

hl-icon-weather-bw-pos

Bekledning

Vi anbefaler treningstøy eller turtøy. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne.

Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke.

hl-icon-food-bw-pos

Mat & Drikke

En aktiv dag i parken får fart på matlysten. Benytt våre grillplasser eller kiosken i klatreparken for et raskt påfyll. Det finnes også flere spisesteder innenfor gangavstand fra parken; Restaurant og Cafe Pause på Trysilfjellet golfbane, Radisson Blu med flere spisesteder eller Sindrestua ved stoleheisen for å nevne noen.

Spørsmål & Svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar.

- Hva med barn i parken?

Barn under 6 år må ha med en voksen i grønne løyper. Barn under 12 år må ha med en voksen i blå og røde løyper, vi anbefaler min. 1 voksen per 4 barn. For barn under 12 år må det finnes en ansvarlig voksen tilstede i parken også når de klatrer alene i oransje og grønne løyper.

- Hva er egenerklæringsskjema?

Alle som skal benytte parken må fylle ut egenerklæringsskjema hvor de forplikter seg til å følge parkens sikkerhetsregler. For personer under 18 år må dette signeres av en ansvarlig voksen. Dette kan gjøres digitalt - klikk her – eller ved ankomst til parken. Vi kan dessverre ikke gi gjester uten egenerklæring tilgang til parken.

- Hva slags opplæring får man?

Alle som skal benytte klatreparken må gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør. Kurset må gjennomføres minst en gang per sesong. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid i sikkerhetsopplæringen. Følg instruktørens beskjeder nøye for å minske ventetide

- Kan man oppleve at det er fullt i parken?

Parken har dessverre ikke ubegrenset kapasitet. Vi har et maks antall seler som vi deler ut, når dette antallet er nådd, kommer det ikke inn flere før noen leverer tilbake selen, slik at det ikke skal bli for fullt i parken.

- Hvor parkerer jeg?

Vi har gratis parkering med god kapasitet rett ved parkområdet. Følg skilting.

- Hvordan kan man betale hos dere?

Vi selger billetter via vår hjemmeside og anbefaler at du booker før du kommer til parken for å unngå venting.

Salg av billetter til klatreparken online stenger 1 time för åpning. Ved ledig kapasitet er det mulig å kjøpe drop in billetter i parken.

Grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk (må avtales på forhånd).

- Hvis jeg ikke skal klatre, må jeg betale?

Nei. De som ikke skal delta på aktiviteter/klatring i parken, trenger ikke å kjøpe dagskort eller reservere plass. Vi har et flott turområde og etablert stinettverk hvor en kan oppleve parken fra bakkenivå.

- Er det lov å ha med medbrakt mat?

Det finnes grillplass og benker hvor man kan nyte medbrakt mat.

- Kan jeg ta med hunden min?

Hunder er tillatt i parken. Ha med pose og hold alltid hunden i bånd

- Funksjonsnedsettelser og spesielle behov?

Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd. For spørsmål og kontakt booking@trysilguidene.com eller tlf. 62 44 85 00.

- Hva om været blir dårlig?

Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan hele eller deler av parken måtte stenges til været løyer. Uforutsett driftstans medfører ikke rett til refusjon av billettpenger.

- Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere?

All relevant informasjon om parken, lokalisering osv finner du på nettsidene våre. Skulle du allikevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til booking@trysilguidene.com og vi svarer deg innen 2 dager. Vi kan også nåes på tlf. 62 44 85 00 (her er det dessverre stor pågang i sesong).

Veien til oss

Her finner du informasjon om hvordan du kommer det til klatreparken.

hl-icon-direction-bw-pos

Med bil

Fra sør:
Oslo/Elverum/Sälen/Karlstad: To kilometer før du kommer til Trysil på rv.26 svinger du til venstre mot Trysil Turistsenter Etter 1,5 kilometer kommer du til en rundkjøring, kjør venstre på Vestbyvegen og så første avkjøring til venstre. Du er framme!


Fra nord:
Engerdal/Idre/Trondheim Kjør forbi Trysil Sentrum og videre sørover på rv 26. To kilometer etter at du har passert Trysil Sentrum svinger du til høyre mot Trysil Turistsenter Etter 1,5 kilometer kommer du til en rundkjøring, kjør venstre på Vestbyvegen og så første avkjøring til venstre. Du er framme!

Åpningstider 2020

hl-icon-about_general-bw-pos

Vi tar imot gruppebestillinger

Vi holder stengt over vinteren men fra mai måned tar vi imot gruppebestillinger, også utenom ordinær åpningstid.

Skulle du ha lyst til å ha med en større gruppe til oss utenom åpningstid - send oss en mail da vel: booking@trysilguidene.com

22. mai - 24. mai

ÅPENT:

Sesongåpning!

Kristi himmelfart

Fredag - søndag KL. 10.00 - 16.00

30. mai - 1. juni

ÅPENT:

Pinse

Lørdag - mandag KL. 10.00 - 16.00

6. juni - 14. juni

ÅPENT:

Lørdag & søndag KL. 10.00 - 16.00

Kjøp billet

20. juni - 16. august

ÅPENT:

Alle dager KL. 10.00 - 16.00

Ekstra kveldspass 6. juli - 26. juli (uke 28-30) KL. 17.00 - 20.00

Kjøp billet

22. august - 27. september

ÅPENT:

Lørdag & søndag KL. 10.00 - 16.00

Kjøp billet

28. september - 4. oktober

ÅPENT:

Alle dager KL. 10.00 - 18.00

Kjøp billet

9. oktober - 11. oktober

ÅPENT:

Fredag & lørdag KL. 10.00 - 16.00

Kjøp billet

17. oktober - 31. oktober

ÅPENT:

Lørdager KL. 10.00 - 16.00

Kjøp billet

Priser 2020

Du sikrer deg plass til klatreparken ved å kjøpe billett på forhånd.

hl-icon-ticket-bw-neg

Billetter

Dag - Stor

Person over 140 cm høy.

375,-
Dag - Medium

Person 110 - 140 cm høy.

325,-
Dag - Liten

Person 80 - 110 cm.

125,-
Kveld - Stor

Person over 140 cm høy.

275,-
Kveld - Medium

Person 110 - 140 cm høy.

225,-
Kveld - Liten

Person 80 - 110 cm.

125,-
hl-icon-ticket-bw-neg

Sesongkort

Sesongkort

Alle høyder. Gyldig hele klatresesongen i ordinær åpningstid

1250,-
hl-icon-ticket-bw-neg

Gruppepriser

Skolepris

I ordinæråpningstid. Min 20 pers. Rabatt pr/pers.

–50,-
Gruppepris

I ordinæråpningstid. Min 20 pers. Rabatt pr/pers.


–50,-