Close
Homepage Hero Image

Nett & Sprett - for barn

Nett & Sprett - aktivitet for barn

Årets nyhet er en aktivitet som er perfekt for de minste barna i familien! Nett & Sprett er også aktivitet plassert høyt og lavt, med lek og moro i nett med innhold av sprett. Mange tenker at det er mye utstyr som skal på og av; seler og hjelm, kanskje det blir mye venting og.... Langt ifra! I Nett & Sprett kan barna springe rett inn etter å ha fått billettbånd på hånden og glemme alt annet enn lek.

Underveis i lekeparken vil de møte på nettbruer, små spennende stolpehytter som de kan gjemme seg i. Lengre inn i parken finner de korte og lange sklier for å komme seg ned til bakken igjen. Kanskje de klarer å finne en liten labyrint også om de leter litt i første etasjen av utkikkstårnet?

Sprettboks - aktivitet for barn

Glem trampolineparken for vi har Sprettboks! Dette er årets nye aktivitet og er akkurat som av navnet; En boks med masse sprett i. Det kan minne om en trampoline, men dette er ute i naturen og det er plass til flere sammen. Gjør deg klar til spenstige og morsomme hopp, sprett og ballspill.
Sprettboks finner du i klatreparken i Lillestrøm og i Vestfold.

En aktiv dag sammen med barna

Lenge siden dere har vært på utflukt med barna? Eller hatt litt dårlig tid til å være ute i frisk luft? Da kan en dag hos Høyt & Lavt være akkurat det dere trenger. Alle aktivitetene for små og store barn er ute i frisk luft i naturlige omgivelser. Glem tid og sted - tilbring tid sammen og bli med på leken. Her ligger alt tilrette for å dele opplevelser sammen.

Svev i Nett & Sprett

Merk at Nett & Sprett tilbudet varierer i disse parkene:

Høyt & Lavt Lillestrøm er det en Sprettboks.

Høyt & Lavt Vestfold finnes en Sprettboks, en nettpark med hytter, sklier, bruer, hoppepute og et høyt utkikkstårn.

Du finner Nett & Sprett i disse parkene

Logo Nett og Sprett Created with Sketch.

Årets nyhet er et tilbud til de yngste i familien. Fordelen med Nett & Sprett er at her kreves det ingen seler eller hjelmer, det er bare å komme seg inn i nettparken og leke seg rundt.

Mer for de minste

logo-parksystem-neg Created with Sketch.

Vi leverer komplette klatreparker, zip liner, klatreapparater for lek, HMS systemer og relaterte tjenester. Kvalitet, punktlighet og kreativitet kjennetegner våre leveranser.

Våre parksystemer

logo-hut Created with Sketch.

Spenstige og morsomme klatregleder innendørs! Ikke nok med det - vi holder klatresenteret og aktivitetene åpent HELE ÅRET!

Klatre under tak