Close
Teambuilding - Flere muligheter!

Teambuilding - Flere muligheter!

Teambuilding - Flere muligheter!
Teambuilding - Flere muligheter!
Teambuilding - Flere muligheter!
Teambuilding - Flere muligheter!
Zipline suser langt over bakken
Teambuilding - Flere muligheter!
23 meter høyt tårn
hl-icon-about_general-bw-neg

Hvilken teambuilding ønsker du?

Har du lyst til å gjøre noe morsom sammen med dine kollegaer? Teambuilding kan være så mye, og hos oss kan dere velge vanskelighetsgrad på aktivitetene. Noen liker å bli skikkelig slitne og tar den tøffeste utfordringen, mens andre synes det bare er hyggelig å gjøre noe sammen utenfor arbeidsplassen. Uansett hva slags teambuildings-aktiviteter dere liker er vi sikre på at vi kan finne et opplegg som passer dere.

Sett samarbeid og lagfølelse i fokus og bruk en dag hos oss!

hl-symbol-fun_for_all-rgb-neg

Femkamp

Med inspirasjon fra "Mesternes mester" og "71 grader nord" setter vi sammen morsomme aktiviteter som utfordrer og får frem smilet til deltagerne. Blant annet har vi øksekast, melkespann-holding, domino, labyrint m.m. Vi deler inn i lag og lar dere konkurrere mot hverandre.

Har du lyst til å prøve aktivitetsløypene Høyt & Lavt også? Kombiner gjerne femkamp med noen løyper i klatreparken. Vi har 20 løyper som henger mellom trærne i ulike høyder og dette er landets nest største i sitt slag. Løypene utfordrer både balanse, koordinasjon styrke og høydeskrekk. Løypene er merket gul-blå-grønn-rød og svart etter hvilken vanskelighetsgrad de har.

Tidsbruk: Vi anbefaler minimum tre timer dersom dere også ønsker å prøve aktivitetsløypene som henger mellom trærne.

Pris: fra kr 450 per pers (jo flere dere er jo lavere blir prisen p.p.)

Morsomme aktiviteter som styrker teamfølelsen. Gjør noe gøy sammen!

hl-icon-environment-rgb

Høyt & Lavt Lillestrøm - Norges neste største klatrepark

Vet du hva en klatrepark er, og visste du at en klatrepark passer for alle aldre? En Høyt & Lavt park består av aktivitetsløyper som henger på ulik høyde mellom trærne og har både balanse- og koordinasjonsøvelser i tillegg til de populære ziplinene.

Løypene er merket med fargekoder som sier hvilken vanskelighetsgrad løypa har og dette gjør at løypene passer for alle uavhengig av ferdighetsnivå, ganske likt det systemet som er i slalombakkene. Hos oss har vi 20 løyper og hele 42 zipliner.

Velkommen til en dag hos oss!

vfl-symbol-noetteparken-rgb-neg

Zipline

Vi har hele 41 zipliner og har også en egen zipline-løype med x antall zipliner. Vår tøffeste zipline starter på 23 meter over bakken og er også parkens lengste.

Har dere liten tid kan vi anbefale en tur i zipline eller et hopp med fritt fall fra tårnet vårt på 23 meter.

Tidsbruk: 0,5 til 3 timer

Priser: fra kr 300,- p.p.

hl-symbol-fun_for_all-bw-pos

Lenker til andre nyttige sider

Møterom
Vi har AV-utsyr i "kafeen" hos Høyt & Lavt. Her er det plass til ca 45, men for møte med projector anbefaler vi ikke mer enn 25 personer. Er dere flere eller ønsker en annen setting for møtet kan vi anbefale vår egen konferansegård som ligger ved innkjøringen til Høyt & Lavt.

Leie av lokaler
Ønsker dere å ordne mye selv? Vi kan dere leie vår hyggelige lavvo eller nybygde kafe. De har plass til henholdsvis 70 og 45 gjester.

Matservering på vår konferansegård Smakfulle Rom
På hotellet er det 15 moderne hotellrom og 4 møterom med plass opp til 120 personer. Garderobeanlegget har med dusjer og badstue, og passer fint dersom man ønsker å kombinere aktiviteter med et godt måltid hos Smakfulle Rom. Fokus på gode råvarer og smaksopplevelser.

Send forespørsel