Close
Om Høyt & Lavt Kristiansand
Om Høyt & Lavt Kristiansand

Dette en spennende, utfordrende og variert park hvor hele familien, vennegjengen, bedriften og skoleklassen kan være aktive og ha det gøy sammen. Parkens lengste zip-line er over 200 meter lang og strekker seg 35 meter over Grotjønn. I tillegg har Høyt & Lavt Kristiansand nå bygget Norges råeste zip-line, Fjellvåken - 500 meter lang, 65 meter i høydeforskjell og med en fart opp mot 80km/t! Vi ønsker å være et spennende og tilgjengelig aktivitetstilbud for dem som bor i regionen, i tillegg til et trekkplaster for reisende og besøkende til Kristiansand. Vi legger vekt på god service, tilpassede utfordringer, trygge rammer og god mat. Her kan du kjøre høyhastighetszip-line som et element i et eget opplegg eller tilbringe en hel dag i naturskjønne omgivelser og klatre til du ikke orker mer.

Kontaktinfo

Gamle Mandalsvei 110, 4617 Kristiansand

458 63 000

hl-icon-email-bw-pos

kristiansand@hoytlavt.no

Bedrifter & Grupper

Ønsker du å bestille et arrangement, kontakt oss på e-post: kristiansand@hoytlavt.no eller på telefon: 45 86 30 00 (mellom kl 09:00 og 16:00). Ved færre enn 20 pers. i åpningstiden, tar vi ikke imot forhåndsreservasjon.

Skoler

Vi har i år satt av 2 dager (man+tir) spesielt for skoleklasser og idrettslag. Disse dagene har vi kraftig reduserte priser på aktiviteter i klatreparken. Dersom dere ønsker å komme andre dager, vennligst ta kontakt for tilbud.

Nøkkelpersoner