Close
3-Kamp og Teambuilding (EN)

3-Kamp og Teambuilding (EN)

3-Kamp og Teambuilding (EN)
3-Kamp & Teambuilding
3-Kamp og Teambuilding (EN)
3-Kamp & Teambuilding
hl-icon-time-bw-neg

Torsdag og fredag: kl.10:00 – 16:00.

hl-icon-about_general-bw-neg

Vi byr på unike opplevelser, utfordring og mestring. Enten bare moro eller fokus på kommunikasjon og samarbeid. Kombiner klatring med oppgaver på bakkenivå eller i løypene med veiledning av instruktør.

Aktivitetsdag En dag i klatreparken byr på aktiviteter og utfordringer for alle ferdighetsnivåer. 8 løyper med forskjellig nivå. En dag hos oss gir opplevelser dere aldri glemmer – for mange er dette teambuilding nok i seg selv.

3 Kamp Trekamp er en kombinasjon av klatreparken og styrt teamaktivitet i rundt 2 timer. Man rullerer på forskjellige oppgaver som løses best gjennom samarbeid og god kommunikasjon. Etter opplegget har dere de 8 løypene i parken tilgjengelig og alle vil finne utfordringer på sitt nivå.

Fjellvåken Event   Utfordr avdelingen eller bedriften i det vi mener er Norges råeste zip-line. Vår 500 meter lange høyhastighetszip-line vil med sine 65 meter i høydeforskjell gi dere muligheten til å stupe med en fart opp mot 80 km/t!

Alle våre aktiviteter for bedrifter kan legges til rette slik at de passer den enkelte organisasjon. Nivået på oppgavene justeres etter ønske, fra mindre til mer fysisk krevende.

hl-icon-quote-rgb

Dagen vi hadde på Høyt og lavt var episk! Fantastisk dyktig personal og et godt sammensatt opplegg som passet for hele gjengen! Tommel opp fra Yess!

Trine Jensby / Assisterende daglig leder Yess! Hotel Kristiansand 

hl-icon-waiver-bw-neg

EGENERKLÆRING - Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

hl-icon-info-bw-neg

PRAKTISK INFO FOR GRUPPER - Nyttig informasjon som er greit å få med seg i forkant av besøket hos oss finner du her.